skolan.

marie var sjuk idag. vi har snackat klass tröja, och nu ligger jag här ska snart in och träna med julia och michis det ska bli skönt efter det blir det väll att umgås med någon söt människa. XOXO

memories.








sunday we hate.

nu drar jag på kalas . xoxo









lördag kväll.

igår kom våra grannar och vi grillade vid sju tiden mycket mysigt, sen på kvällen tog jag mopeden in till stan och åkte till julia där var amanda julia julia lina och michis dom var väldigt glada och så ;$ hahah. sen när vi alla fixat oss och camat klart stack vi ut på stan mötte tora maja och linnea på torget efter vi stått och snackat en stund började vi gå mot talperna (maja jag och tora gick i för väg) vi träffade allt folk vid junkis sen efter ett tag drog alla tillbaka till stan. efter ett litet tag var jag tvungen att åka och tanka min moped, miled som alltid är snäll följde mig till julia (andra sidan stan typ) där mopeden stod, på vägen stannade vi och kollade på alla fina stjärnor som fanns på himmlen efter ett tag kom vi fram till julia sen där vi hämtade mopeden sen åkte vi till stan , där släppte jag av miled och sen åkte jag och tankade sen kom jag tillbaka till stan och stod och pratade med folk , det var jävligt "spörtigt". sen var jag tvungen att dra när jag var vid coop så stannade polisen mig :((((((((((((((((((((((( jag fick svara på massa frågor och ta alkoholtest...usch. aja, sen efter en stund fick jag ialla fall åka ifrån dom. när jag kom hem så tog jag bort allt smink och kröp ner i säng.
sen imorse kom mamma och väckte mig och sa att vi skulle ta bilen till linköping och spendera pengar. jag vart lycklig och hoppade in i duschen och fixade mig sen åkte vi ivåg kom hem med:

- en tunika
- en wesc tshirt
- nya skor
- mascara
- skol mapp

  m.m

nu sitter jag här har nyss färgat mammas hår och snart blir det att äta tacco, mys med familjen ikväll vi ska kolla på nya wallander och äta godis, var ett tag sen jag hade en sådan här kväll med familjen. aja, vi hörs vell.
kyss, och jag glömmer aldirg syss hur mycket jag en vill.

låten är som en drog för mig.


hättevik, med världens bästa klass.

hej folkeeeeeet. igår så efter jag slutade skolan tog jag bussen åkte hem och packade sne in till san med mopeden och mötte upp hedda och stina sen körde vi till hätte och så glömde vi frukost så vi åkte tillbaka till stan och handlade lite frukost och körde runt och var mycket coola. (h) sen när vi kom till hätte bäörjade vi leka och ha allmänt kul, sne åt vi lite och sen gick jag hanna ida sofia och gergi upp till killarna (aladin miled axel patrik phillip) där vi var coola och körde lite mer roligar lekar ;$ HEHEehehehe. man fick se både det ena och det andra. sen kom fler folk upp och vi pratade och myste. sen på natten gick vi ut och var coola i hätte. lyssande på cool musik och tjoade lite för mycket enligt marie. :((((((
MARIE HATADE OSS VERKLIGEN DÅ (U) men men vi var itne däppade för det utan vi fortsatte ha kul. HAHAHAHAHHA :D



snygga pojkar .


fiiint ;$;$



mileeed :D:D:D


KORTFATTAT AV EN HELT UNDERBAR KVÄLL/NATT/ MORGON. älska oss alla i 9B.

älska helgerna .

fredags skjutsade mamma in mig till hilda där var det fest och det var en super lyckad kväll verkligen. och sen somnade jag med en mycket fin vänn bredvid mig och vaknade med en lika fin vänn bredvid mig. sen på morgonnen chilalde vi lite städade lite sen drog jag hem och sov och åt och sen duschade sen åkte jag in till stan igen gick till julia där julia också befann sig vi lagade mat och snackade om livet och gårdagen. helt underbart vad en kväll kan vara underbar. sen lyssnade vi på lite musik och sminkade oss. sen gick vi ut vi träffade hilda och michis på en bröllopsfest där var det mycket folk . vi sa farväll till julia och julia och jag började servera drinkar i baren, fick smaka en och annan själv också. muumms. sen drog vi ut och mötte oskar och adam dom följde oss en bit sen tog jag ffarväl av alla och mötte upp helge som följde mig till alexandra hälsade på jim och jesper sen drog jag upp till handlar. där min mycket fina vänn viktor stod. han ställer alltid upp. han skjutsade hem mig till linderås och som sällskap i bilen fanns också ella. sen när jag var hemma sa jag farväl till viktor, la mig ensam i min stora älskade säng och sov till halv ett eller mammsen väckte mig då. och då bar det av tilll farmor och farfar för att äta lite. så nu sitter jag här och här och har ätit god amt oså.

imorgon hör jag nog inte av mig så mycket. ska till hätte med klassen och jag och hedda och sofia ska vara coola och ta mopederna dit. (H) hahah. vi hörs. PUSS SNYGGINGAR.


                                  TRANÅS MUSIKFESTIVAL -09

rås.

hej jag sitter nu här idag har varit en helt otrloig dag. började emd rås. (skaffade ovänner ibussen)  var på rås sen på bägen hem sakffade jag vänner, hahha. sen efter skolan gick jag amanda linn alexander august och phillip till skoshop och jag köpte nya skor . sen tog jag bussen hem,. och skjutsade hem amanda på mopeden. en helt okej dag.
imon blir det party hos hilda och på fredag mys med dom bästa och sen bartänder med michis. <3
det finns mycket framöver som händer. älska livet. PUSS

skolan föralltid och förevigt. en dag avklarad.

första dagen i skolan, har redan tröttnat. längtar efter allt roligt nu som typ hättevik (aaaaaaaaaaaaaaa)
kan det bli bättre nej ? ;)
jag hoppas det blir bra väder tills dess. i helgen blir det troligtvis myskväll hos julia , eller vara bartänder med michis.
vi får se hur allt blir. imon ska jag till rås med arbetslaget och jag ska vara grupp ledare.. hehehhe,mog1.
sen efter det ska jag köpa nya skor och ny mascara . för det är mycket nödvändigt. och snart är det adelövs amrknad och allt hoppas tiden går fort, ochi höst ska jag och min vänenr åka och upp kolla på håkan hellstörm. asso det är så mycket framöver nu. ooch i höst drar jag utomlands. man kan inte anant en längta. puss.



      det är sjukt vad vi förändras emd tiden, jag är rädd för att bli stor !

tråkigt

skriv en person...
som du älskar av hela ditt hjärta - michaela wiberg
som du skulle offra livet för - min familj
som är den smartaste du känner - lina carstenssen
som alltid får dig på strålande humör - renarna
som får dig att le när allt känns tungt - melissa hascovic
som är den omtänksamaste du vet - jesper palmqvist
som är en bitch - *****
som har en fin stil - ellen skoglund
som är snygg - viktor kalsson
som är en riktig vän - madde westerström
som är din älskling - Mysan
som är underbar - stina och hedda.
som du kan prata med om allt - julia julia och michis
som är din barndomsvän - sofia schill
som du saknar - anna wagnström
som betyder mest - mina närmsta
som du tycker är söt - phillip karlsson
som du har spenderat mest tid med - familjen
som du var dum emot när du var mindre - linus hagström
som du skulle vilja krama just nu - david strömvall
som du tycker ställer upp mycket för dig - renarna. jag älskar er.

skriv en person...  som du älskar av hela ditt hjärta - michaela wiberg  som du skulle offra livet för - min familj  som är den smartaste du känner - lina carstenssen  som alltid får dig på strålande humör - renarna  som får dig att le när allt känns tungt - melissa hascovic  som är den omtänksamaste du vet - jesper palmqvist  som är en bitch - *****  som har en fin stil - ellen skoglund  som är en fjortis -  jag vill helst inte såra någon  som är snygg - viktor kalsson  som är en riktig vän - madde westerström  som är din älskling - Mysan   som är underbar - stina och hedda.  som du kan prata med om allt - julia julia och michis  som är din barndomsvän - sofia schill  som du saknar - anna wagnström  som betyder mest - mina närmsta  som du tycker är söt - phillip karlsson  som du har spenderat mest tid med - familjen  som du var dum emot när du var mindre - linus  som du skulle vilja krama just nu - david (för han har funnits där på sistone)  som du tycker ställer upp mycket för dig - renarna. jag älskar er.

ondskan och godheten går hand i hand.

hej alla ni där ute.
igår var jag hos mina kusiner (dom har köpt en ny hund) den var hur söt som helst.
och jag måste bara snacka om lördagen den slår fan allt. hade jävligt kul, efter att taxin hämtade mig i linderås klockan halv sex så var jag hos julia vid sex tiden sen kom julia michis julia och agnes och susanna. bra tjejer det där efter lite prat och lekar tog vi paraplyna och började gå mot riketssal. när vi var framme träffade vi mycket folk och det var en helt underbart lyckad kväll . TACK för allt stjärtis. kunde inte bli en mer lyckad kväll efter promenader med strumpor i skogen, trasgia dörrar, massa folk, gal1 värre säger jag bara . puss.


tjosan i trosan.

igår var allt folk i talperna. förfest med lite brudar hemma hos hilda sen talperan sen stan sen hem. inte dne bästa kvällen men den dög :D puss

13/08-09

idag var alice i jönköping då inhandlades: tunnika trosor bh hårband och en ny mascar. PEACE

och så förälskade sig lejonet i lammet.

hej folket. tranåsfestivalen dag 1: alice var duktig och cyklade in till stan. duktig tjej va? ;) sen efter det så bjöd jagmin lillebror på goldenthai (hans födelsedag på fredagen) vi åt och mina fina vänner julia julia och michis var även med. sen gick vi till festivalen och hade allmänt kul festivalen dag 2: jag åkte in till festivalen på kvällen efter vi firat min lillebror, den kvällen slår allt säger jag bara melody club, FAN VILKET ÖS DET VAR !!! aja,sen vart det åka hem festivaldagen 3: åka på förfest hos jerry sen åka in på festivalen allt var as nice kollade även lite på crusingen det var f1 nice, sen åkte jag och mina vänner hem till julia och chilalde lite sne skulle vi gå in och till min stor förvåning möter jag viktor (ni kan inte anan vilket stort leende det blev på mina läppar ;$ ) kram kalas vart det då iaf :D sen åkte jag taxin hem efter massa snack på torget och så. under natten hade jag jätte svårt att sova så då fick det bli akuten på morgonen direkt tillbringade hela söndagen på sjukhus... tyvär. men annars var allt toppen. och imon är det PARTY i talperna, se you soon babies. <3

imorgon är det festival time.

hej, vaknat massa inatt pågrund av att någon ringer... gårdagen var bara underbar <3 orkar inte skriva. började as bra men sen när "han" kom var det inte alls lika roligt längre. vi stack hem slut. men idag vid ett tiden så kom elin och hämtade mig med sin fina bil, sen åkte vi till mormor och åt jätte god mat. sen efter det in till stan kolla igenom festival området sen hem och sen till jkpg och köpa saker till min kära bror som fyller på fredag, men köpte även en väska till mig själv. asso jag tror fan jag är shopping beroende. usch det är fan hemskt. köper fan saker hela tiden. men iaf sen drog jag till mina kusiner efter och där cyklade vi runt lite och kollade läget i city. haha. nu är jag hemma har huvudvärk som fan. GODNATT !

nattblogg.

idag har alice sovit sovit och sovit. så nu blir det nog datorn hela natten. bara så ni vet. och imon åker elias till bulgarien. hoppas han får det bra. PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!

the moment has come.

hej folket igår vaknade jag mycket mycket försent. satte mig vid datorn då fick jag lite vibbar si så där. jag slängde mig i duschen , sen drog jag på mig lite kläder och drog int till stan för att kolla på en mycket se värld film med amanda julia julia michis och madde filmen vi skulle se hette "sommaren med göran" den får 4/5 toasters. Sen gick vi in på ica och handlade lite flöööööt , drog till trollsjön där vissa badade jag kunde inte bada för min tatuering får ju inte det. så mysan och jag fick kolla på :$ sen kom lite annat folk axel martin adam johan m.m då satt vi och chillade gal1 på bryggan. hade en mycket trevlig kväll. puss och idag blir det nog inget att göra. får se vad som händer sen. puss puss + att min dumam lillebror åt upp min goda marabou jag längtade efter att få äta nu (uuuuuuuuuuuuu) men, men. mamma kommer hem snart då blir det sill och potatis. MUMS!

.

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring Det fanns en kärlek men den har brunnit ut Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut Du säger att du minns och att det känns som igår Men det var för länge sen för att ens komma ihåg Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen Jag gav upp för länge sen Jag gav upp för länge sen Du är kvar med samma folk, kvar med samma man Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus Det är att leka med eld när du drar upp det här igen För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen Det finns ingen att behaga, inget att förklara Inget att försvara, jag gav upp för länge sen Jag gav upp för länge sen

hej hej hej.

denna helgen har varit helt galen. jag vaknade för en halvtimme sen , sjukt. fredag: jag åkte in till stan träffade michis och vi fixade oss och lite sen drog vi till ica för att köpa lite jucie.. (A) där vi träffade våran vänn lars som vi gick till ante med sen så pratade vi lite med dom som befann sig där, sen stack vi till våran fina vänn julia larsson där även julia och amanda befann sig, sjukt bra människor. sen drog vi och möte the people again. där jag även träffade amdde som jag saknat alot. sen drog alla ut på stan... men efter lite om och men tog jag sällskap med ett gäng killar till bäck där kvällen hade mycket posetiva (och negativa) saker hände. men allt var värt sin sak. viktor kolalde förbi en sväng också . men sen till sist råkade jag somna hos en mycket mycket god vänn... ;$ lördag: jag vaknade hos min goda vänn ;$ träffade madde anja och michis utanför ica en sanbbis sen drog jag och michis hem till henne där vi fixade oss åt jätte god amt sen kollade bäck. sen ut på stan träffa ida och madde vid gapet. sen träffa parre mattias johan kalle och eddie gå en sväng sen hamnar man i ydre drar där ifrån och sen ut på stan . sen efter allt som hände på stan skjutsade snälla anton hem mig i hans cooooola volvo ! ;D söndag: jag vaknade. slut.